Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Test af Skagenfood måltidskasser

Måltidskasse Online har allieret sig med en børnefamilie, bestående af 2 voksne og 2 børn, som har modtaget en måltidskasse fra Skagenfood og lavet en anmeldelse.

Hvis du er nysgerrig efter, hvad de synes om måltidskassen, kan du læse om deres oplevelse herunder.

Hvem er testgruppen?

Vi er en børnefamilie bestående af fire medlemmer. Vi er to voksne og to børn. I hverdagen går vi op i at spise sundt og varieret, men det er ikke alle dage, at det lykkes.

Det må vi nok hellere indrømme, så det hænder, at vi spiser pizza engang imellem fra det lokale pizzeria.

Måltidskasser er ikke et helt nyt koncept for os. Vi har prøvet en enkelt anden leverandør før, men vi har aldrig fået en måltidskasse fra Skagenfood, hvorfor vi gerne ville være med til at lave en måltidskasse anmeldelse.

Hvilken måltidskasse har I modtaget?

Vi har modtaget den måltidskasse, der hedder ”Skagen Måltidskassen”. Den består af to måltider med fisk og et enkelt måltid med et ”Heat måltid”. Det vil sige et økologisk måltid, som er færdiglavet og blot skal opvarmes.

Vores menu for Skagen Måltidskassen lyder sådan:

  • Dag 1: Bagt mørksej med salat af blomkål, mango & kartofler krydret med chaat masala, parmesan & koriander.
  • Dag 2: Stegt skærising og gnocci med svampe og rosmarin dertil sprød hjertesalat med citrondressing.
  • Dag 3: HEAT: Tikka masala med ris og koriander.

Da vores børn stadig er forholdsvis små, har vi valgt at bestille måltidskassen til 3 personer til 3 dage.

Hvad er prisen for jeres måltidskasse?

Vi har givet 615 kroner for vores måltidskasse. Det vil sige, at kuvertprisen er 68 kroner pr. kuvert. Det synes vi er en passende pris, når to af retterne består af fisk.

Fisk er normalt dyrt, og det er dejligt at opleve, at Skagenfood er ”gavmilde” med mængden af fisk. Der er beregnet cirka 150 gram fisk pr. person begge dele, og det gør, at vi føler, at vi har fået meget for pengene.

Særligt når vi tager højde for, at tilbehøret, grøntsagerne og frugten i måltidskasserne er 100% økologiske.

Som en velkomstgave fik vi en levering med 600 gram rødspættefileter kort tid efter leveringen af vores første måltidskasse. Skagenfood kørte en kampagne, hvor du kunne få 3 gratis leveringer af 600 gram rødspættefileter hver 4. uge i 3 måneder.

Da vi kun testede Skagen Måltidskassen i én uge, fik vi dermed også kun fornøjelsen én gang, men rødspættefileterne smagte super godt og frisk. En glædelig overraskelse og et skønt førstehåndsindtryk af Skagenfood.

Hvordan er bestillingen og leveringen hos Skagenfood?

Vi har oplevet bestillingen hos Skagenfood som supernem. Det gjorde selvfølgelig også beslutningen meget nemmere, at vi var hurtige til at beslutte os for, at vi gerne ville prøve ” Skagen Måltidskassen”.

Ellers har Skagenfood et stort udvalg af måltidskasser, der både består af vegetariske måltidskasser, børnevenlige måltidskasser og hurtige måltidskasser.

Skagen Måltidskassen fangede os, fordi den bestod af 2 retter med fisk og et heat måltid, hvorfor vi både fik mere fisk i hverdagen og havde et skønt måltid, som lynhurtigt kunne opvarmes i 15 minutter.

Hjemmesiden er meget overskuelig og brugervenlig, så derfor var der ikke nogle problemer med at bestille en måltidskasse hjem.

Leveringen foregår også udmærket. Vi fik leveret måltidskasse direkte hjem til os, så den stod lige udenfor vores dør. Dog blev vi lidt overrasket over den sene levering om aftenen. Skagenfood samarbejder med DAO, som primært leverer om natten og tidligt om morgenen.

Vores måltidskasse fejlede dog ikke spor. Alle råvarerne var friske og lækre, så der er styr på emballagen og nedkølingen af varerne.

Hvad synes I om måltidskassen?

Vores familie har været ovenud begejstringen for denne måltidskasse. Hverken mørksej eller skærising er noget, som vi tidligere har serveret i vores hjem, så alle fire fik lov til at prøve noget nyt.

Og det tror vi er netop det, som måltidskasser kan. De kan rykke lidt på vores grænser, få os til at smage nye retter og udvide vores horisont lidt. Det er super nemt at holde sig til de gængse retter og servere livretter på samme måde, som vi altid har gjort.

Så det har været en god oplevelse at prøve noget nyt. Selvom heatmåltidet var færdiglavet og blot skulle varmes op, smagte det stadig fantastisk og var et stort hit hos alle.

Men det er særligt de to dage med fisk, som har givet os lyst til at indtage mere fisk i hverdagen, for det smager så skønt. Fisken fra Skagenfood var frisk, lækker og i fremragende kvalitet.

Vores piger kan godt sommetider være lidt kræsne og bestemte i forhold til hvilke fødevarer som de har lyst til at indtage. Men i den uge med Skagen Måltidskassen har de ikke holdt sig tilbage, og al maden blev spist op.

Portionerne har været passende, den nye inspiration i madlavningen har været overvældende, og det har generelt været godt for os at prøve noget nyt.

Med et heatmåltid åbner det også op for muligheden om at få ungerne mere med i køkkenet. Når måltidet blot tager 15 minutter at tilberede, har vi voksne i hvert fald mere overskud til at tage det i børnenes tempo og lade dem hjælpe til med madlavningen.

Lever den op til jeres forventninger?

Måltidskassen fra Skagenfood har i høj grad leveret op til vores forventninger. Vi forbinder måltidskassen med en hjælp i hverdagen, der giver os ny inspiration i køkkenet og sparer os for tid i en travl hverdag.

Måltiderne har været nemme at tilberede og været børnevenlige uden at gå på kompromis med smag og kvalitet. Både voksne og børn har nydt måltiderne.

Vi kunne godt finde på at bestille en måltidskasse igen og er nysgerrig på at se, hvad de andre måltidskasser byder på. Eksempelvis lyder det også spændende med Klima Måltidskassen og Favorit Måltidskassen.

Hvilke fordele og ulemper oplever I?

Hvis vi tager udgangspunkt i de fordele, der er forbundet med en måltidskasse fra Skagenfood, kan vi starte med det tidsmæssige.

For os har vi oplevet en uge, hvor vi har haft mere overskud og energi end normalt i hverdagen. Vores hverdag har føles mindre travl og presset. Det har hjulpet en del for os at modtage en måltidskasse lige ved døren. Det betyder naturligvis, at vi selv ikke skal tænke på, hvad aftensmaden skal være, og hvornår vi skal handle ind til den.

Det har også betydet ny inspiration på madfronten. Vi har i den grad prøvet noget nyt, og det har været godt for os som familie. For de voksne har det også været rart at opleve, at børnene også har lysten til at smage noget nyt og er nysgerrige på mad.

Det gør også, at vi i højere grad fremadrettet skal teste flere retter og spise mere fisk i hverdagen. Det er kommet bag på os, hvor nemt vores piger har taget imod retterne, og de virkelig nyder at spise fisk.

I forhold til ulemperne synes vi ikke decideret, at det er negativt, at leveringen foregik så sent om aftenen. Det kom blot bag på os, men alle råvarerne var stadig friske, så på den måde har leveringstidspunktet egentligt ikke haft nogen betydning.

Det kunne være fedt, hvis det kunne lade sig gøre at få Skagen Måltidskassen til eksempelvis 4 eller 5 dage.

Hvordan vurderer I måltidskassen samlet set?

Samlet set har vi fået et rigtig godt indtryk af Skagenfood og Skagen Måltidskassen. Der er ikke rigtig noget at sætte en finger på, og det har været en super god oplevelse.

Vi vil helt sikkert prøve en af de andre måltidskasser fra Skagenfood igen, for det er virkelig skønt med mere fisk i hverdagen. Og med Skagenfood ved vi, at det er frisk og lækker fisk i god kvalitet.