Imponer dine gæster med en moderne version af suppe, steg og is menuen

Suppe, steg og is er en traditionel middagsmenu, som har været populær i mange år. Det er dog muligt at give denne klassiske menu et moderne twist, som uden tvivl vil impornere dine gæster. 

Find inspiration og opskrifter på nettet

Internettet er et fantastisk sted at finde inspiration til middagsmenuen og opskrifter. Der er mange forskellige hjemmesider, der tilbyder en bred vifte af opskrifter og ideer til madlavning.

Derudover er det også muligt at finde inspiration til nye måder at lave de samme gamle retter på - såsom at bruge grøntsager i stedet for kød i en lasagne eller brugen af forskellige krydderier for at give retten et helt nyt twist.

Brug internettet til at finde impornerende opskrifter til forret, hovedret og ikke mindst hvilken sød sag, der skal serveres til en god kop kaffe, som afslutning på aftenen. 

En blød suppe til forret

En blød suppe er en dejlig forret, som kan laves på mange forskellige måder og er en skøn start på måltiddet. Du kan vælge en lækker aspargessuppe med et twist af citron for en frisk smag af forår.

Den cremede suppe vil tilfredstille dine gæsters smagsløg, og få dem til at ønske mere. Alternativt er græskar eller jordskokkesupper gode muligheder til en smagsfuld forret. 

Server stegen på en anderledes måde

Hvis du gerne vil servere stegen på en anderledes måde, kan du overveje at finde opskrifter, som ikke inkluderer de traditionelle sovs og kartofler.

Server stegen med en farverig salat, som tilføjer et sundt element til måltidet. Du kan også overveje, om du skal erstatte stegen af kød med en vegetarisk udgave. En lækker nøddesteg kan sagtens være så lækker, at dine gæster ikke vil savne kødet.

Dessert med is og et moderne tvist

En af de mest moderne og populære desserter er en isdessert med et tvist. Det kan være alt fra at lave en iskage, som man har lagt forskellige slags chokolade på toppen, eller måske har man tilsat nogle frugter til den klassiske vaniljeis. Man kan også prøve at lave en ispind med et twist, hvor man har blandet forskellige slags frugter sammen i sin ispind. Kun fantasien sætter grænser. 

Forsøg dig med en moderne version af den klassiske suppe, steg og is menu. Tilføj f.eks. et twist ved at servere supper som en velsmagende forret, eller lav anderledes udgaver af den klassiske steg. Du kan også imponere dine gæster med en velsmagende og unik dessert, der passer til temaet.