Opskrift: Denne juice med asparges virker (måske) mod søvnløshed

Har du svært ved at falde i søvn om aftenen? Denne juice-opskrift med asparges kan (måske) hjælpe dig med at komme af med din søvnløshed - og så smager den samtidig godt. Se her, hvordan du gør.

Der er ikke noget værre end at lægge sig i sengen om aftenen for blot at erfare, at du slet ikke er træt. I hvert fald har du svært ved at falde i søvn. Det resulterer i, at du vender og drejer dig, indtil du til sidst falder i søvn.

Hvis du kan kende ovenstående scenarie, er der god grund til at læse med herunder. Der findes forskellige hjælpemidler, du kan gøre brug af, og ét af dem højner samtidig din sundhed - grøn juice med asparges.

Asparges-juice bekæmper søvnløshed

Hvis du har svært ved at falde i søvn om aftenen, bør du anskaffe dig en slowjuicer. Du kan se en oversigt over de bedste slowjuicere på makedet her: https://gastroworld.dk/bedste-slowjuicer-test/. Med en slowjuicer kan du nemlig lave lækre, friske og sunde juice, som kan hjælpe dig med at opnå et bedre helbred.

Denne juiceopskrift kombinerer forskellige næringsstoffer, som er med til at stimulere en bedre søvn, så du kan falde i søvn om aftenen. Den kan samtidig have en positiv indflydelse på fordøjelse, stress og et for højt blodtryk.

Ingredienser

 • 10 stilke asparges
 • 1 agurk
 • 1 citron
 • 1 ingefærrod
 • 1 grønt æble, som har skrald på
 • 2 stilke selleri

Fremgangsmåde

 1. Læg asparges-stilkene i koldt vand i en times tid.
 2. Skær æblerne og agurken ud i grove stykker
 3. Dræn vandet fra aspargesen og hæld det i din slowjuicer
 4. Tilsæt frugt, selleri og ingefær i din slowjuicer
 5. Pres frugter og grøntsager, så du får en lækker, grøn juice

Vil du gerne prøve kræfter med asparges i en suppe, så kan du finde inspiration her.

Juicen kan ikke gøre det alene

Selvom juicen hjælper dig med at bekæmpe søvnløshed, er det vigtigt, at du samtidig gør en aktiv indsats for at bekæmpe den selv også. Du må finde ind til det, der er roden i problemet, så du kan få bugt med din søvnløshed.

Mange går ikke i seng på samme tid hver aften, hvilket kan betyde, at din krop ikke automatisk vænner sig til, at du skal til at sove, når klokken nærmer sig det tidspunkt, du plejer at sove på. Derfor er det bedste, du kan gøre, at begynde at gå i seng på samme tidspunkt hver aften.

Er dine søvnproblemer tiltagende, eller har det ingen effekt, at du forsøger med at gå i seng på samme tidspunkt hver aften og drikker grøn juice, bør du kontakte din læge. Din søvn er essentiel for din krops sundhed, hvorfor det kan have alvorlige problemer, hvis ikke du får sovet nok eller blot sover dårligt om natten.