Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!

Sådan kan du bruge dine asparges

Når aspargessæsonen er over os, er det med at udnytte den. Aspargessuppe er uden tvivl en lækker ret, der passer godt til de lune forårs- og sommeraftener. Men der findes også rigtig mange andre måder, man kan udnytte aspargessæsonen på.

Asparges passer til rigtig mange retter, uanset om de skal være det bærende element eller fungere som tilbehør. Det er bare med at tænke i kreative baner, så du kan få mest muligt ud af den lækre grøntsag.

Hvis du har brug for noget inspiration til, hvordan du kan bruge asparges i madlavningen, skal du læse med her.

Asparges som tilbehør eller bærende element

Asparges kan bruges i et hav af forskellige retter. De er især kendt for at fungere som en slags tilbehør til andre retter, og her gør de det også rigtig godt. Det kan for eksempel være, at du har brug for nogle grøntsager til din bøf, og her er asparges altså et godt bud. De kan også tilberedes på et hav af forskellige måder. Hvis de skal bruges som tilbehør, kan du eventuelt smide dem på grillen med nogle lækre krydderier for at pifte dem lidt op.

Ud over at de kan fungere som tilbehør, så kan asparges få en bærende rolle i flere forskellige retter. De vil passe perfekt i alt fra lækre sommersalater, tærter eller på pizza. Det kan også være, at du er på udkig efter nogle mere klassiske retter, som indeholder asparges. Her vil et godt bud være tarteletter med høns i asparges, som helt sikkert vil være en sikker vinder. Det gælder altså om at tænke i kreative baner, og der er ikke nogen regler for, hvad asparges kan bruges til.

Find inspiration og madordninger hos able

Selvom asparges er en lækker grøntsag, som især vil passe perfekt til sommerens retter, kan det være, at du har brug for lidt inspiration. Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvad aftensmaden skal stå på, uanset om det indebærer asparges eller ej. Her kan du med fordel tage et kig hos able, hvor der er rig mulighed for at finde en masse inspiration til dit næste projekt i køkkenet. Frokost.dk har udviklet og gentænkt deres koncept, og i den forbindelse skiftet navn til able. Able tilbyder frokostordninger til virksomheder samt lækker morgenmad, frugtordninger og drikkevarer.

Derudover er bæredygtighed i højsæde, og det er noget, de har stor fokus på hos able. Derfor er de også det oplagte valg, hvis du arbejder i en virksomhed, hvor der godt kunne være mere fokus på netop bæredygtigheden. Derfor er det bare med at tage et kig hos able.dk og bestille en lækker og bæredygtig frokostordning til din virksomhed. Vi skal uden tvivl blive bedre til at værne om vores klima og planet, så vores efterkommere også kan få glæde af den. Så hvis du vil integrere mere bæredygtighed i din hverdag, er able det oplagte sted at starte.